Onze diensten - Poetsdienst

Onder thuishulp van huishoudelijk aard wordt verstaan :

  • schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen
  • wassen en strijken
  • klein naaiwerk
  • bereiden van maaltijden
  • boodschappen
Poetsdienst

Onze diensten werken steeds in blokken van 3 uur, met een minimum van een 3-urenblok per 14 dagen. U kan ons uw voorkeur meedelen welke dag u uw hulp wenst en indien mogelijk houden wij eveneens rekening met uw voor-of namiddagwensen.

We vinden het belangrijk dat u steeds dezelfde werknemer krijgt. Dit creëert een vertrouwensband tussen u en uw huishoudhulp. Indien uw huishoudhulp afwezig is, wordt u tijdig verwittigd en indien mogelijk en indien gewenst kijken we voor vervanging.

Indien u zelf met verlof gaat dient u ons hiervan uiterlijk 1 maand op voorhand te verwittigen. Zo kunnen we uw huishoudhulp tijdens die periode op een andere plaats tewerkstellen.

Onze poetshulpen brengen hun enthousiasme, kennis en inzet mee. U dient echter wel over het nodige poetsgerief te voorzien.

Iedere huishoudhulp is tewerkgesteld met een vast arbeidsovereenkomst en is verzekerd tegen arbeidsongevallen. Dit houdt in dat ze verzekerd is op weg naar en van het werk en tijdens het werk. Hiermee willen wij u de nodige zekerheid en continuïteit bieden.

Quality time heeft bovendien een verzekering voor schade aan voorwerpen en aan derden. Mocht er jammer genoeg schade veroorzaakt zijn door onze huishoudhulp, gelieve ons dan hiervan binnen de 24 uur te verwittigen. Voor materiële schade is er echter een vrijstelling van €250. Bij de uitbetaalde schadevergoeding wordt er steeds rekening gehouden met de afschrijvingswaarde van de goederen in tijd.