Onze diensten - Strijkdienst

Strijkdienst

De meeste mensen vinden strijken best een knap lastig karwei. Waarom uw strijk niet uitbesteden? Dankzij uw dienstencheques, kunt u uw strijk bij ons laten doen.

We beschikken over een professionele strijkdienst met ervaren strijksters die uw wasgoed met de grootste zorg behandelen.

U bezorgt ons uw droog en proper wasgoed en binnen de 48 uur kunt u uw mand met netjes gestreken textiel weer komen ophalen. Onze strijkers noteren op de puntenlijst hoeveel kledingsstukken u binnengebracht heeft en met hoeveel punten dit overeenstemt. U mag als klant uiteraard ook zelf de inventarislijst invullen. Dit is niet verplicht maar we raden u het wel aan. Zo weet u op voorhand de kostprijs en hebt u ook meer controle op de inhoud van uw wasmand. Bij geen inventarislijst van u, geldt de telling van de strijksters.

Conform de wettelijke voorzieningen vragen wij een bijdrage in de werkingskosten van €1 per dienstencheque. Dit betreft enkel de strijkdienst!

1 dienstencheque komt overeen met 60 punten. Elk kledingsstuk komt overeen met een vast aantal punten.

Zie puntenlijst in bijlage (PDF document)

Als u bijvoorbeeld aan 80 punten komt, betaalt u 2 dienstencheques + €2 werkingskosten. Het overschot aan punten (120-80 = 40) wordt bijgehouden op uw klantenfiche voor uw volgende strijkmand.

Gebruik van kapstokken

Indien u het gemakkelijk vindt om uw hemden en broeken meteen op uw eigen kapstokken te hangen, mag u die uiteraard meegeven.

Indien u geen kapstokken meegeeft en toch de hemden en broeken op kapstokken wilt, dan voorzien wij ijzeren kapstokken. We vragen deze kapstokken zeker terug mee te brengen bij uw volgende wasmand.

Alle hangende kledij wordt ook netjes verpakt in beschermende plastiek hoezen.